om oss

Infigo Systems AS er landsdekkende totalleverandør av kabler, installasjonsmateriell og system design for mediebransjen. Vi har og utfører salg, installasjon, produksjon og konsultasjon for alle profesjonelle aktører innen lyd, lys og bilde. Våre samarbeidspartnere og leverandører er anerkjente og ledende i bransjen både nasjonalt og internasjonalt.

Infigo Broadcast AS er søsterselskapet og utfører profesjonell TV og video produksjon til små og store bedrifter, samt utleie av utstyr og bemanning. Kundesegmentet strekker seg fra mindre lokale mediebedrifter til større utdanningsinstitusjoner og nasjonale kringkastere. I 2014 utgjorde Infigo til sammen ca 4 årsverk og omsatte for 4,6 millioner kroner.

- Infigo ble etablert våren 2006.
- Vi har kontor, verksted og lager på
Orstad, 10 minutter sør for Sandnes og et kontor i Bergen for Infigo Systems. Men gjennom vår samarbeidspartner og forhandler, Mediability, representeres samtlige av våre produkter hos deres kontorer i Bergen, Oslo, Trondheim og Stavanger, samt på deres webshop.
- Vi innehar over 50 års personlig erfaring fra broadcast og mediebransjen, noe som gjør oss til førstevalg hos flere og flere innen installasjon og produksjon.
- Våre hovedleverandører er Draka, Coax Connectors, LEMO, Switchcraft, SKB, Lund Halsey og Fastlink, men vi fører de fleste produkter og leverandører innen kabel og installasjonsmateriell.

Noen av våre referanser og samarbeidspartnere:

               
       
       
Vi har flere referansekunder og prosjekter, ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon.

Åpningstider:

Kontor: 0900-1600

Tlf 4000 4994: 0800-1700

(Mandag-Fredag)

Kjøp våre produkter hos vår forhandler Mediability:

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL NETTBUTIKKEN!